Supplier Ibu Putih Strawberry

CARA GUNA
  • Ibu Putih Strawberry boleh digunakan bersama dengan kosmetik yang lain seperti dicampur dengan krim malam atau krim kecantikan yang lain pada wajah dan juga boleh dicampurkan dengan losyen atau serum dan apa jenis krim pada badan.
  • Untuk kesan berganda dan lebih segera pemutihan kulit penggunaan 1 set Ibu Putih Strawberry

KESAN PEMUTIHAN KETARA WALAU HANYA SEKALI PEMAKAIAN. KESAN YANG SEGERA DAN KEKA; SERTA SELAMAT TANPA KESAN SAMPINGAN DAN BOLEH DIBAWA SOLAT.

Ibu Putih Strawberry terhasil daripada gabungan pati dari segala ibu putih pati-pati putih atau ibu inti pati, apa yang diperlukan oleh kulit malahan memberi segala vitamin pada pada kulit, kulit juga memerlukan makanan yang berkhasiat dan biarkan pati mewah membelai kulit wajah dan badan agar PUTIH GEBU bercahaya, sekata sihat halus berseri pada wajah dan seluruh pelosok inci badan.

Kesan ketara yang segera dan kekal memutih gebukan kulit 'pinkish white' pemutihan yang tanpa kesan sampingan, semulajadi malahan bekerja

-MELINDUNGI
-MELICINKAN
-MERAWAT
-MEMBAIKPULIH
-MELEGAKAN
-MEMGIMBANGI P.H KULIT
-MELEMBUTKAN
-ANTI-OKSIDAN, lantas mencetuskan kulit JELITA




KELEBIHAN KRIM IBU PUTIH STRAWBERRY

-Ibu putih strawberry mengandungi perlindungan UV
-Selesai dipakai kerana cepat meresap ke kulit dan tidak melekit
-Pakai sedikit sahaja sudah memadai untuk dapatkan muka PINKISH WHITE
-Mengecilkan pori-pori
-Krim Ibu Putih Strawberry mengandungi campuran extrac Strawberry yang membekalkan vitamin C pada kulit muka
*Vitamin C pada buah Strawberry sangat banyak cuma kita je yang tak tahu, selama nie ingat oren jak yang paling banyak vitamin... hehehe
-Krim Ibu Putih Strawberry juga mengandungi campuran Pati Gluta untuk mempercepatkan pemutihan kulit anda.
- Tidak mengandungi bahan merbahaya kerana home made 100% tanpa bahan merkuri atau hydroquinone
-Mengilangkan jeragat dan jerawat (boleh nampak kesan jika pakai 1 set)
-Melembap kulit muka
-Meratakan tona kulit muka
-Dapat melihat perbezaan kulit dalam masa 2 minggu ( Nampak sedikit perubahan dalam kurang seminggu penggunaan)
Harga Krim Ibu Putih Strawberry


KESAN YANG AWESOME!!!

√Homemade 100%
√Bebas dari bahan kimia
√Tanpa pengelupasan
√Tidak memedihkan kulit
√Sesuai untuk semua jenis kulit
√Boleh digunakan oleh wanita dan lelaki


BERIKUT CARA PAKAI KRIM IBU PUTIH STRAWBERRY

- Boleh dipakai ketika malam dan pagi
- Pakai waktu siang sebelum pakai apa-apa bedak or bb cream
- Kalau krim nie tidak dicampurkan dengan krim lain pun tetap power.. kulit glowing gitu
- Boleh sapu di celah paha dan underarm untuk dapatkan kulit yang whitening


SOALAN YANG LAZIM DI TANYA

Qtion : Ibu Putih Strawberry  ini sama kah dengan Ibu Putih yang kaler Putih itu?
                     Answ : Tidak sama Syg.. sebab bahan-bahan tidak sama.

Qtion : Mana lagi bagus ibu putih biasa ke or ibu putih strwberry
    Answ: Smua sama fungsinya.... cuma yg ibu putih Strawberry ada 10 kelebihan.

 Qtion :Boleh x cmpur gan krim lain??
    Answ : Mestilah boleh... kan ini sama gan ibu putih biasa.. cuma nie lagi power..

Qtion : Mcm mana bau Ibu putih strawberry nie???
   Answ  : Sgt wangi uollss.... bau strawberry.. ramai yg yg komen mcm nak mkn.. eh jgn mkn tau.

 Qtion : Ada yg fake tak??
   Answ : Hah!!! hati2 ya... skrg ada yg fake dah.....



BORONG SIAP PACK

5PCS - RM 115 (RM 23/PCS)
10PCS - RM 200 (RM 20/PCS)
50PCS - RM 900 (RM 18/PCS)
100PCS  - RM 1600 (RM 16/PCS)
300PCS - RM 3600 (RM 12/PCS)
500PCS - RM 5000 (RM 10/PCS)


BORONG SIAP PACK

1 KG - RM 420
3 KG - RM 1200 (RM 400 SKILO)
5KG - RM 1750 (RM 350 SKILO)
10 KG - RM 3100 (RM 310 SKILO)





Macam mana nak order Krim Ibu Putih Strawberry?

1. Whatsapp farah 0138528529 untuk tanya harga?
2. Boleh tanya soalan yang berkaitan dengan krim ips
3. Jika berminat farah akan bagi no akaun
4. Lepas bank sudah bank in (Bagi Bukti Pembayaran) saya akan terus pos order anda.
5. No taracking akan di bagi selepas saya pos order anda
6. Penghantaran pos mengambil masa 3 hari (bergantung kepada khidmat pos laju)


sms/whatsapp : 0138528529
wechat : farahmashimaroh91



Comments

Popular posts from this blog

Pembekal Sabun

Pembekal Seaweed Skincare Murah