Posts

Showing posts from June, 2016

Pembekal krim kunyit

Pembekal Krim gluta glow

Image
Krim gluta glow

Makluman : Hanya Dijual Borong Sahaja :)
Harga Borong : RM500/kg
Nak order setengah kg pun boleh ya :)
sebarang pertanyaan or nak order boleh whatsapp +60138528529 (farah)

Pembekal Sabun Papaya (cair)

Image
Harga Borong : RM190/liter
Sebarang pertanyaan atau nak order boleh whatsapp +60138528529 (farah)

Pembekal Lanser Serum

Image
Bahan-bahan lanser serum ✅AHA
✅PEARL POWDER ✅ARBUTINE ✅VIT E,C ✅STRAWBERRT EXTRACT ✅L-GLUTATHIONE ✅PATI ANGGUR DAN LEMON ✅ACID KOJIC
Harga : Rm30/pcs Harga by liter : Rm360/liter

sebarang pertanyaan atau nak order boleh whatsapp +60138528529 (farah)

Pembekal Foundation Korea Pinkish

Image
KELEBIHAN FOUNDATION KOREA PINKISH
1. Mempunyai 1 warna sahaja yang sesuai dengan semua jenis kulit 2. Mengikut aliran darah 3. Mempunyai KKM 4. Ada SPF55 yang mampu melindungi kulit dari sinaran UV berbahaya
5. Mempunyai Vitamin E yang mampu merawat, melembab serta memudarkan parut pada wajah 6. Tidak berminyak  7. Tidak bertompok walaupun berpeluh 8. Tidak merekah kat tepi hidung dan mulut 9. Hasil solekan gebu, flawless dan glowing 10. Tahan sehingga 16 jam.
Harga Foundation Korea Pinkish - RM 25.00 (30ml) 

CARA PENGGUNAAN FOUNDATION KOREA PINKISH

1. Cuci muka dari kotoran/minyak
2. Calit Foundation Korea Pinkish dan sapu di sudut empat muka anda (dahi,pipi,dagu dan hidung)
3. Boleh gunakan span basah/jari untuk ratakan foundation di wajah
4. Pakai sedikit bedak (untuk membuat lapisan asas pada wajah supaya tahan lebih lama)


GAMBAR TESTIMONI


saya juga menjual secara borong untuk produk foundation korea pinkish bermula dari setengah kilo hingga keatas.

Harga Borong By Kilo :
    > …

PEMBEKAL TABITA

Image
PEMBEKAL TABITA BOLEH WHATSAPP
+6013 8528529 (FARAH)



MAKLUMAN : Krim Tabika (siang/malam) hanya dijual borong sahaja :)
Harga : RM500/kg

24K GOLD MASK L-GLUTATHIONE

Image
🌸 24K GOLD MASK L-GLUTATHIONE🌸 Fungsi :
🌸 Mencerahkan wajah
🌸 Mengecilkan pori pori
🌸 Mengurangkan Black/whiteheads
🌸 Menghilangkan jerawat/jeragat
🌸 Menyerap minyak berlebihan pada kulit wajah
🌸 Mengurangkan tona kulit tidak sekata
🌸 Mengurangkan dark spots/kedutan halus Cara menggunakan :
🌸 Bersihkan wajah dari segala kekotoran then keringkan
🌸 Apply 24k gold mask seluruh muka, lagi tebal lagi bagus.
🌸 Tunggu sehingga kering 20-25min (lama sebenarnya😂)
🌸 After dah kering tarik mask dari bawah ke atas
🌸 Basuh muka dengan air bersih (seeloknya guna air sejuk bagi tutup balik pori pori yg terbuka tu)
🌸 Guna 2-3 kali seminggu Maklumat :
Hanya dijual borong sahaja - RM 190/kg

Seaweed Whitening Skincare

Image
and di sebabkan diri ini dah terlanjur cerita mengenai skincare product ni, so farah pikir nak kongsi pengalaman pasal product ni walau tak banyak mungkin berguna utk semua, siapa tahu..



Ok semua, nama product ni Seaweed Whitening . macam biasa lah satu set mengandungi


Seaweed Day CreamSeaweed Night CreamSabun KolagenToner
Kelebihan Seaweed Skincare Tekstur dia tak berkilau dan berminyakTak melekitKulit tak mengelupasBau natural. tak de bau chemical langsung

COFFEE SOAP

Image
kopi memiliki khasiat yang membuat kulit anda menjadi lebih cantik dan sihat. Hal ini disebabkan oleh kandungan yang dimiliki kopi, kopi tidak hanya mengandungi kafein, namun di dalam biji kopi juga mengandungi asam buah dan asam organik, lemak, allkaloid, mineral, potasium, magnesium, dan besi yang memang sangat berguna bagi kecantikan kulit.

kelebihan sabun kopi 

Menghaluskan kulit
Menghilangkan bau badan
Menghilangkan selulit
Menyegarkan tubuh dan menghilangkan penat
Melarutkan lemak dan membentuk tubuh
Menetralkan kulit yang teriritasi dan memberi nutrisi
Menghilangkan bekas jerawat, flek, dan noda hitam pada kulit
Mengangkat sel kulit mati & memperbaiki jaringan kulit yang rusak
sesuai untuk semua jenis kulit, lelaki dan perempuan 

Ingredients:

Coffee extract, cocos nucifera oil, elaeis guineensis oil, sodium hydroxyde, glycerin, aquades, fragance

Coffee is best known as a stimulating beverage that helps millions of people wake up in the morning. But did you know that coffee has surprisin…

KRIM GLUTA GOLD

Image
krim gluta gold sangat baik untuk menjaga kelembapan wajah serta memberukan nutrisi yang mudah diserap melalui pori-pori wajah dan membuat wajah lebih cerah, tegang dan berseri 
yang pasti krim gold ini dapat mencerahkan wajah secara dalam kerana menggunakan teknologi nano..dengan molekul halus bagi meresap jauh ke dalam kulit.
FUNGSI DAN KELEBIHAN :  - Membantu regenerasi kulit wajah.  - Membuat kulit terlihat lebih tegang dan awet muda.  - Menjaga kelembaban kulit.  - Memberikan nutrisi pada sel kulit wajah.  - Menghilangkan garis kerutan pada wajah. - Menghilangkan noda kehitaman pd wajah.  - Menghilangkan sel kulit mati pada wajah.  - Membuat wajah semakin bercahaya.  - Membantu mencegah, mengurangi dan menghilangkan jerawat. 
krim gluta gold mempunyai sifat anti-inflamasi yang mengurangi radang kulit, juga berupaya membuang penghasilan melanin berlebihan, seterusnya mengurangi bintik/tompok2 penuaan. Ia juga mampu memberi aura si kepada pemakai agar wajah kelihatan cerah bercahaya. 
* memperb…

Krim Kunyit

Image
Kunyit (Curcuma longa) merupakan sejenis rempah yang banyak digunakan dalam kari dan masakan lain Asia Selatan. Kunyit juga digunakan untuk memberi warna kuning pada masakan.Selain kegunaan kepada masakan, kunyit juga terkenal di kalangan masyarakat Melayu dan India dengan khasiatnya sebagai ubat pembersih dalaman badan dan mencantikkan kulit. Di samping itu daun serta bunga kunyit bagi sesetengah masyarakat Melayu memang digemari sebagai ulam. Khasiat
Suatu kajian telah dilakukan oleh saintis penyelidik dari Universiti Tel Aviv, Israel mendapati kunyit mempunyai sejenis bahan aktif dikenali Curcumin. Dalam dos yang tinggi, unsur itu mampu memberikan kesan terapeutik untuk menentang keradangan. Menurut Dr. Shahar Lev-Ari dari Fakulti Kesihatan Awam, Perubatan Sackler Univeristi Tel Aviv, kajian yang dilakukan bersama para penyelidik lain mendapati Curcumin mampu melawan kanser apabila digabungkan dengan sejenis ubat antiradang yang lain. Curcumin bertindak meneutralkan radikal bebas sel…

COFFEE SCRUB

Image
Khasiat dan Manfaat Kopi untuk kecantikan – Kopi merupakan salah satu jenis minuman yang berasal dari ekstraksi biji tanaman kopi yang diproses melalui pengolahan. Selain mempunyai kandungan kafein, ternyata kopi juga mempunyai kandungan asam buah, asam organik, lemak, alkaloid, mineral, potasium, magnesium dan besi yang banyak bermanfaat bagi kecantikan wajah dan kulit.
Kopi dikenal tidak hanya bermanfaat bagi kesihatan tubuh saja, melainkan kopi juga dapat bermanfaat bagi kecantikan tubuh, seperti kecantikan wajah, kecantikan kulit, kecantikan rambut dan sebagainya. Sebenarnya manfaat kopi tidak hanya untuk diminum, tetapi kopi juga digunakan untuk perawatan wajah dan tubuh, seperti diolesi dan sebagainya.

KHASIAT SKRUB KOPI UNTUK KECANTIKAN
 Mencegah dan Mengurangi Kedutan di Kulit Menghaluskan Kulit Mencegah Timbulnya Jerawat Melembabkan Kulit Membantu Menghilangkan Sel Kulit Mati Menghilangkan Bau Badan Menghilangkan Selulit Meneutralkan Kulit Yang iritasi Memberikan Nutrisi pada Ku…

Foundation Korea

Image
FOUNDATION KOREA SPF55
berminat untuk keluarkan foundation jenama sendiri?? modal paling rendah!! paling MURAH!!
RM25 pcs sahaja... MAMPU JUAL SEHINGGA RM40!!
- spf tinggi spf55- sangat berkualiti- krim yang sangat gebu- mampu mencerahkan dan menghaluskan kulit- glowing- menutup sebarang cela, geragat dan parut jerawat- kalis air- tidak melekit- sesuai untuk semua jenis kulit- halal- lulus KKM selain jual yg retail, saya juga jual by kilo
harga 1kg foundation korea hanya RM 450 sahaja!!! dropsip saya jual dalam anggaran RM600/1kg

berminat whatsapp +60138528529 (farah)

Ibu Putih Borong Murah

Image

SEAWEED SKINCARE

Image
KANDUNGAN SEAWEED SKINCARE
Seaweed Whitening –Day Cream (NOT160303465K) Seaweed Whitening –Night Cream (NOT160303466K) Seaweed Facial Soap (NOT160303467K) Seaweed Whitening Toner (NOT160303468K) Seaweed Whitening Serum With Vit A,C &E (NOT150600259K)


FUNGSI-FUNGSI - Mencerahkan kulit secara natural.(tanpa pengelupasan) - Menghilangkan jerwat dan bekas jerwat - Menghilangkan dan mengurangkan kesan parut. - Dapat mencerahkan celah paha dan ketiak. - Mengecilkan pori-pori. - Kulit muka jadi glowing dan tidak berminyak. - Menghilangkan blackhead/whitehead - Menghilangkan masalah pigmentasi - Mengurangkan kedutan - Membuang sel kulit mati - Melembabkan serta melembutkan kulit. - Menyelesaikan masalah sunburn. - Menlenyapkan bintik-bintik hitam


Cara Penggunaan Set Seaweed Whitening Cream -Cuci Muka dengan Sabun Seaweed setiap Pagi & Malam.Bilas dengan air & keringkan. -Sebelum menggunakan krim siang, Gosok muka dengan Toner untuk mengeluarkan daki serta kotoran di wajah.Elakkan sapu di sekeliling mat…

pinkish serum

Image

scrub kopi‬

Image

FOUNDATION KOREA SPF 55

Image
TERKINI FOUNDATION >>  FOUNDATION KOREA SPF 55 JENAMA SENDIRI <<.
Texture : Soft creamy full coverage. Gred : Premium . Status update : READY STOCK. Berat : √ 1kg ,500g,100g.
Additional service by choice :- . √ Packaging ( harga mengikut item pilihan ) .
Pilihan artis Malaysia untuk product foundation mereka. Komen PM untuk info lanjut whtspp +60138528529 ‪#‎krimkilo‬‪#‎krimkilokilang‬‪#‎jenamasendiri‬‪#‎foundationkorea‬‪#‎krimkilomurah‬
Harga RM 25.00 pcs  (tdk termasuk postage)
Harga By Kilo 1kg - RM450 
Berminat  Whatsapp +60138528529