Posts

BIRD NEST @ SARANG BURUNG

Image
korang Tahu Tak ???
BAHAN UTAMA YANG MENJADIKAN WIN ESSENCE SETANDING PRODUK ANTARABANGSA ADALAH ???

BIRD NEST @ SARANG BURUNG
Fakta mengatakan kulit wanita asia tegang dan kurang berjeragat disebabkan kulit wanita asia kebangakannya jeni sawo matang. Tapi kan, walapun kulit tegang kita memang tak boleh nak elak kedutan halus yang muncul di awal usia 25 dan ke atas.. Tanda-tanda penuaan ini kita boleh nampak di tepi mata, hidung dan bibir ๐Ÿ˜ญ OMG

khasiat bagi wanita yang cintakan kecantikan

Sarang Burung Walet banyak dicari oleh para wanita, kerana terdapat unsur yang boleh membuat ku;it menjadi halus dan berseri-seri. Serta menghilangkan kedutan halus dan melambatkan sel-sel penuaan. 

Dan semua kebaikan ini pada sebotol WIN STE 

Korang tak nak try ke??
Kalau berminat nak try boleh direct pm or wasap link kat bawah 
www.wasap.my/60138528529

#WINSTE #WINBHA #WINtestimoni #WINessence #WIN #WINproduct











Ingin menjadi Jutawan Kosmetik?

Image
JEMU JUAL PRODUK ORANG?
Tak TERINGIN KE NAK ADA PRODUK KOSMETIK JENAMA SENDIRI?

Jeles tengok orang lain KAYA dan BERJAYA?

Anda boleh JADI Seperti mereka๐Ÿ‘

๐Ÿ‘‰ Tak Perlu model ribu riban
๐Ÿ‘‰ Tak perlu risau MOQ Tinggi
๐Ÿ‘‰ Tak perlu bimbang produk import sebab kami produk 100% Bumiputera dan dari bahan-bahan natural

๐Ÿ‘‹ Belum terlambat untuk anda jadi JUTAWAN KOSMETIK

Berminat?
Untuk maklumat lanjyt terus whatsapp saya +60138528529 saya sedia membantu bakal-bakal jutawan!!!

Whatsapp sesapa yang betul-betul berminat untuk ubah bidup mereka 10 kali ganda lebih baik lepas ini. +60138528529

Kami buka harga produk serendah RM700 Kami juga boleh membantu anda dapatkan KKM NOT




Pembekal Ibu Putih

Image
๐Ÿ‘‰๐ŸปPENGENALAN Krim ibu putih merupakan ibu kepada segala krim pemutih. Krim ini juga bertindak sebagai booster untuk memutihkan kulit wajah dan juga badan. Di perbuat daripada ekstrak anggur dan tiada kesan sampingan. Krim Ibu Putih diformulasi daripada ๐ŸŽ‹ekstrak biji anggurVit C dan EGlutathione Hyaluronic Asid.
Ianya bebas bahan kimia hidrokuinon serta tiada kesan sampingan. Fungsi krim IBU PUTIH  ๐Ÿ’mencerahkan kulit seawal seminggu kecerahan secara alami, sekata dan natural tiada kesan sampingan Tiada penggelupasan menghaluskan pori-pori menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan Menghilangkan parut dan cela Mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain-lain bahagian kulit badan. sesuai digunakan pada wajah dan badan
Cara Penggunaan : 1. Sapu dulu krim muka atau losyen badan yang anda guna sekarang. Kemudian baru calitkan sedikit saja krim IBU PUTIH pada bahagian diingini dan ratakan. 2. ATAU campurkan krim IBU PUTIH dengan krim mu…

Pembekal Serum Vitamin A,C & E

Image
Serum Vitamin A,C & E


Berfungsi sebagai rawatan terapi pada wajahBerkesan mengatasi masalah radang pada kulit muka akibat tersalah pakai skincareMemberikan natural vitamin C pada kulit kusam dan tak bermayaKulit muka bakal menjadi lebih anjal, tegang & lembap, bebas daripada garis-garis halus serta kedutan (agen anti penuaan yang efektrik tanpa perlu suntikan) CARA GUNA Titiskan sedikit pada tapak tangan kemudian sapukan pada seluruh wajah & leherBiarkan selama beberapa saat sampai meresap sepenuhnya. Boleh digunakan bila-bila masa sebagai rawatan vitamin pada wajah Bahan-Bahan
Vit A,C & EColagenAHAGlystrinCarbopol Dijual secara retail & borong. Berminat +60138528529

Pembekal Serum

Image
Pelbagai jenis Serum untuk anda buat reband


Serum BenangSerum Vitamin ACESerum Ibu PutihSerum Ibu Putih StrawberrySerum SeaweedSerum WhiteningSerum BubbleSerum Gold ArganSerum GoldLaser Serum
Dijual secara retail & borong


10ml500ml1liter'3liter5liter10liter Berminat ble whatsappp +60138528529

Pembekal Sabun

Image
PELBAGAI JENIS SABUN YANG BOLEH DIPILIH
SABUN CUKA NIPAH
Diperbuat daripada rumpai lauy gred AAA, olive oil, cuka nipah yang dapat membatu :-


menghilangkan kulit berminyaksesuai untuk wajah berjerawat dan jeragat yang terukmenghilangkan dan mengecutkan jerawat dengan cepatmencerahkan kulitmemperbaiki struktur kulitmelembutkan dan melembabkan kulit wajahmenegangkan kulit wajah


SABUN KOLAGEN LAVANDER Diperbuat daripada rumpai laut gred AAA, alovera, minyak kelapa dara, lavander (fragrance). kulit akan rasa lembab dan bersih selepas penggunaan. Manfaatnya terlalu banyak walaupun harganya murah
mencerahkan kulit dengan sempurnamembersihkan wajah dengan mendalammenanggalkan lebihan minyakmenghilangkan jerawat dan jeragatmenghilangkan bintik-bintik hitam dan putihmerawaj wajah yang kusam dan tidak bermayamengekalkan kelembapan menghalus dan melembutkan kulit wajah

SABUN KOPI/COFEE SOAP (30g/35g) menghaluskan kulitmenghilangkan bau badanmenghilangkan selulitmenyegarkan tubuh dan menghilangkan pena…

PEMBEKAL HONEY BEE VENOM

Image
Nak Make Up Tahan Lama? Tak Bercapuk Walaupun Berpeluh? Nak Muka Nampak Glowing?

HONEY BEE VENOM MULTI SOLUTION CREAM LA JAWAPANNYA...
Honey Bee Venom Multi Solution Creamialah Sapuan Krim Khas  mengandungi racun lebah, propolis dan royal jelly untuk  melegakan masalah kulit
Mengandungi 5 % racun lebah racun , ekstrak madu , ekstrak propolis  dan ekstrak jeli diraja yang meremajakan kulit , krim ini melembabkan  kulit yang kusam dan kurang bermaya
Semua dalam satu krim menjaga kebimbangan kulit yang kompleks  dan bermasalah jerawat dan kekeringan