Posts

BIRD NEST @ SARANG BURUNG

Image
korang Tahu Tak ??? BAHAN UTAMA YANG MENJADIKAN WIN ESSENCE SETANDING PRODUK ANTARABANGSA ADALAH ??? BIRD NEST @ SARANG BURUNG Fakta mengatakan kulit wanita asia tegang dan kurang berjeragat disebabkan kulit wanita asia kebangakannya jeni sawo matang. Tapi kan, walapun kulit tegang kita memang tak boleh nak elak kedutan halus yang muncul di awal usia 25 dan ke atas.. Tanda-tanda penuaan ini kita boleh nampak di tepi mata, hidung dan bibir 😭 OMG khasiat bagi wanita yang cintakan kecantikan Sarang Burung Walet banyak dicari oleh para wanita, kerana terdapat unsur yang boleh membuat ku;it menjadi halus dan berseri-seri. Serta menghilangkan kedutan halus dan melambatkan sel-sel penuaan.  Dan semua kebaikan ini pada sebotol WIN STE  Korang tak nak try ke?? Kalau berminat nak try boleh direct pm or wasap link kat bawah  www.wasap.my/60138528529 #WINSTE #WINBHA #WINtestimoni #WINessence #WIN #WINproduct

Ingin menjadi Jutawan Kosmetik?

Image
JEMU JUAL PRODUK ORANG? Tak TERINGIN KE NAK ADA PRODUK KOSMETIK JENAMA SENDIRI? Jeles tengok orang lain KAYA dan BERJAYA? Anda boleh JADI Seperti merekaπŸ‘ πŸ‘‰ Tak Perlu model ribu riban πŸ‘‰ Tak perlu risau MOQ Tinggi πŸ‘‰ Tak perlu bimbang produk import sebab kami produk 100% Bumiputera dan dari bahan-bahan natural πŸ‘‹ Belum terlambat untuk anda jadi JUTAWAN KOSMETIK Berminat? Untuk maklumat lanjyt terus whatsapp saya +60138528529 saya sedia membantu bakal-bakal jutawan!!! Whatsapp sesapa yang betul-betul berminat untuk ubah bidup mereka 10 kali ganda lebih baik lepas ini. +60138528529 Kami buka harga produk serendah RM700 Kami juga boleh membantu anda dapatkan KKM NOT

Pembekal Ibu Putih

Image
πŸ‘‰πŸ» PENGENALAN Krim ibu putih merupakan ibu kepada segala krim pemutih. Krim ini juga bertindak sebagai booster untuk memutihkan kulit wajah dan juga badan. Di perbuat daripada ekstrak anggur dan tiada kesan sampingan. Krim Ibu Putih diformulasi daripada πŸŽ‹ ekstrak biji anggur Vit C dan E Glutathione  Hyaluronic Asid. Ianya bebas bahan kimia hidrokuinon serta tiada kesan sampingan. Fungsi krim IBU PUTIH  πŸ’ mencerahkan kulit seawal seminggu  kecerahan secara alami, sekata dan natural  tiada kesan sampingan  Tiada penggelupasan  menghaluskan pori-pori  menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan  Menghilangkan parut dan cela  Mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain-lain bahagian kulit badan.  sesuai digunakan pada wajah dan badan Cara Penggunaan : 1. Sapu dulu krim muka atau losyen badan yang anda guna sekarang. Kemudian baru calitkan sedikit saja krim IBU PUTIH pada bahagian diingini dan rata

Pembekal Serum Vitamin A,C & E

Image
Serum Vitamin A,C & E Berfungsi sebagai rawatan terapi pada wajah Berkesan mengatasi masalah radang pada kulit muka akibat tersalah pakai skincare Memberikan natural vitamin C pada kulit kusam dan tak bermaya Kulit muka bakal menjadi lebih anjal, tegang & lembap, bebas daripada garis-garis halus serta kedutan (agen anti penuaan yang efektrik tanpa perlu suntikan) CARA GUNA Titiskan sedikit pada tapak tangan kemudian sapukan pada seluruh wajah & leher Biarkan selama beberapa saat sampai meresap sepenuhnya. Boleh digunakan bila-bila masa sebagai rawatan vitamin pada wajah Bahan-Bahan Vit A,C & E Colagen AHA Glystrin Carbopol Dijual secara retail & borong. Berminat +60138528529

Pembekal Serum

Image
Pelbagai jenis Serum untuk anda buat reband Serum Benang Serum Vitamin ACE Serum Ibu Putih Serum Ibu Putih Strawberry Serum Seaweed Serum Whitening Serum Bubble Serum Gold Argan Serum Gold Laser Serum Dijual secara retail & borong 10ml 500ml 1liter' 3liter 5liter 10liter Berminat ble whatsappp +60138528529

Pembekal Sabun

Image
PELBAGAI JENIS SABUN YANG BOLEH DIPILIH SABUN CUKA NIPAH Diperbuat daripada rumpai lauy gred AAA, olive oil, cuka nipah yang dapat membatu :- menghilangkan kulit berminyak sesuai untuk wajah berjerawat dan jeragat yang teruk menghilangkan dan mengecutkan jerawat dengan cepat mencerahkan kulit memperbaiki struktur kulit melembutkan dan melembabkan kulit wajah menegangkan kulit wajah SABUN KOLAGEN LAVANDER Diperbuat daripada rumpai laut gred AAA, alovera, minyak kelapa dara, lavander (fragrance). kulit akan rasa lembab dan bersih selepas penggunaan. Manfaatnya terlalu banyak walaupun harganya murah mencerahkan kulit dengan sempurna membersihkan wajah dengan mendalam menanggalkan lebihan minyak menghilangkan jerawat dan jeragat menghilangkan bintik-bintik hitam dan putih merawaj wajah yang kusam dan tidak bermaya mengekalkan kelembapan menghalus dan melembutkan kulit wajah SABUN KOPI/COFEE SOAP (30g/35g) menghaluskan kulit menghilan

PEMBEKAL HONEY BEE VENOM

Image
Nak Make Up Tahan Lama? Tak Bercapuk Walaupun Berpeluh? Nak Muka Nampak Glowing? HONEY BEE VENOM MULTI SOLUTION CREAM LA JAWAPANNYA... Honey Bee Venom Multi Solution Cream   ialah Sapuan Krim Khas  mengandungi racun lebah, propolis dan royal jelly untuk  melegakan  masalah kulit Mengandungi 5 % racun lebah racun , ekstrak madu , ekstrak propolis  dan ekstrak jeli diraja yang meremajakan kulit , krim ini melembabkan  kulit yang kusam dan kurang bermaya Semua dalam satu krim menjaga kebimbangan kulit yang komplek s  dan bermasalah jerawat dan kekeringan Penjagaan untuk pelbagai masalah kulit seperti kekeringan daripada  rangsangan udara kotor, kekurangan air dan  perbagai masalah jerawat. FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/ KELULUSAN KKM  HONEY BEE VENOM MULTI  SOLUTION CREAM Ia menjadikan kulit licin , berdaya tahan dan berseri kulit dan penuh  dengan kelembapan. Asid hyaluronik meningkatan kolagen dan  kandungan kelembapan pada kuli